Brix-Damborg: Tre point mod AGF vil betyde alverden

Brix-Damborg: Tre point mod AGF vil betyde alverden

14/12/18

Tidspunkter for forårets grundspilskampe er fastlagt

20/12/18
Sienna Arla York New Kate Skuldertasker Spade Street Hayes

Opstart med træningslejr i Tyrkiet

19/12/18

Putros med i Iraks bruttotrup til Asian Cup

18/12/18

Highlights: Se sammendraget fra årets sidste kampStreet Arla Kate Spade York Hayes Skuldertasker Sienna New

18/12/18

Kuhn: Bittert og ærgerligt nederlag

17/12/18

Bittert overtidsnederlag i Aarhus

17/12/18

Brix-Damborg og Kirkevold starter i Aarhus

17/12/18

Hobro IK runder 2018 af i Aarhus

16/12/18

Køb den nye spillertrøje online hos Sport24

13/12/18

Brix-Damborg: Tre point mod AGF vil betyde alverden

14/12/18
AF Daniel Lindemann Jakobsen
Jonas Brix-Damborg håber og tror på tre point, når Hobro IK møder AGF i årets sidste kamp på mandag. Tre point mod AGF vil betyde alverden for holdet fra Mariagerfjord, siger anføreren.


Mandag aften er Hobro IK gæster i Ceres Park i Aarhus, hvor årets sidste Superliga-kamp står mellem mandskabet fra Mariagerfjord og AGF. Anfører Jonas Brix-Damborg forudser en hård fight mod et AGF-mandskab, der ikke har været så godt kørende på det seneste.
 
- Det bliver en svær kamp. AGF har også kæmpet lidt med det den seneste tid. Det er jo en kamp, hvor begge hold gerne vil have tre point, så det bliver en hård fight.
 
- Vi har jo også prøvet en af de der perioder, hvor man ikke har vundet så mange kampe, og det er noget, som sætter sig på selvtilliden. Det håber jeg, at vi kan drage fordel af, lyder det fra midtbanekrigeren.
 
 Dark Only Blue Dark Only Hverdagskjoler Hverdagskjoler Only Blue Hverdagskjoler Blue Dark wUaZ7qw
 

Jonas Brix-Damborg glæder sig over, at Hobro-holdet lukker færre mål ind nu, end man gjorde i starten af sæsonen. Der blev også vist fine offensive takter i seneste kamp mod SønderjyskE, selvom man ikke fik scoret, og de offensive takter håber anføreren, at man kan tage med til mandagens kamp mod AGF.
 
- Jeg synes, vi begynder at ligne et hold, der er lidt substans i. Vi har ikke lukket ret mange mål ind på det seneste, og senest mod SønderjyskE begynder vi også at vise nogle rigtig fine offensive takter. Så det håber jeg helt sikkert, at vi kan tage med ind til den her kamp.
 
 
Only Rüschen Maxikjoler Maxikjoler Red Red Only Rüschen Only Rüschen rrqd5x (Foto: Dannie Rosenkrantz) 


Jonas Brix-Damborg er ikke tilfreds med resultaterne i efterårssæsonen, hvor Hobro IK har hentet 16 point, hvilket rækker til en delt sidsteplads sammen med Vendsyssel FF og Vejle Boldklub. Over de tre hold finder man AGF på 11. pladsen med 21 point, og Jonas Brix-Damborg håber, at man kan få tre point mod aarhusianerne på mandag, så der ikke bliver et for stort hul fra de tre hold i bunden af tabellen op til det brede midterfelt i ligaen.
 
- Der er ingen tvivl om, at vi har haft et uacceptabelt efterår. Vi har ikke fået de point, som vi gerne ville have haft. Så vi håber og tror på, at vi kan gå ind og få de her tre point mod AGF, og det betyder alverden.
 
- Altså, hvis vi får de her tre point, så rent pointmæssigt, og hvis man kigger lidt på stillingen, så ser det ikke helt håbløst ud. Så er vi stadig med, men det er heller ikke nogen hemmelighed, at hvis vi taber, så har vi også et lille hul til de andre, der ligger over os, slutter Jonas Brix-Damborg.
 Night Langen Mit Hverdagskjoler Sky Ärmeln Only FCzaY0n
Mandagens kamp mod AGF spilles i Ceres Park i Aarhus. Der er kampstart klokken 19.00.

Tilbage til oversigten
Mango Beige Volantis Mango Beige Strikkjoler Volantis Mango Strikkjoler I6xxa
Hobro IK | DS Arena | Amerikavej 9A | 9500 Hobro | E-mail info@hikfodbold.dk Copyright 2018
Mango Mango Kenia Kenia Black Maxikjoler wqRX17T